Velkommen til Cheveux salon

Cheveux salon har beliggenhed i Holbæk centrum og er for dig, som ønsker en frisør uden, at skulle bekymre dig om en dyr pris eller tidsbestilling, fordi vi netop også har med/uden tidsbestilling.
Vi er en salon der samtidig med de billige priser og fantastisk service, går op i sundhed, derfor bruger vi både natur energi som energi kilde og grønne farver, hvor håret intet skade tager af, samt gravide kan bruge.
Vi lægger stor vægt på, at vores kunder føler sig godt tilpas og går ud ad døren med et smil på læben. Cheveux Salon er for hele familien, derfor gør vi meget ud af at give hver kunde en individuel behandling, alt efter jeres ønsker.

Vores frisør har mange års erfaring på banen, som er minimum 10 år som frisør og op til 20 års erfaring med faget, så du er i trygge hænder.
Den store erfaring indefor faget gør at vi kan tilbyde mange forskellige ting på den moderne måde, som passer til nutiden, men for den konservative kundekreds er der også masser af plads.
Vi kan lave alle slags frisure efter dit ønske.

For de maskuline:
vi kan tilbyde klipninger med saks og maskine, gammeldags barbering af skæg samt retning, plukning af bryn med voks, snor eller skraber, voksfjerning af ansigtsbehåring og i næsen (hvis dette ønskes), brænde hår i ørerne og farvning af dit skæg og hår.
Har du andre ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os online herfra eller telefonisk.

For de feminine:
For vores kvindelige kunder tilbyder vi klipninger af den frisure du ønsker, retning/farvning af bryn og vipper og samt farvning af håret med vores sunde grønne farver, som er godkendt til en grøn Salon.
Hvis du er træt af dyre frisør regninger, men stadig gerne vil farves og klippes af uddannet frisøre med flere års erfaring bag sig og helt klart de bedste til at anbefale og behandle dit hår som du ønsker, så er du på vej det rette sted.
Kom og få et chok over de billige priser for farvninger med en af de mest sunde farver der er på markedet både til hår, bryn og vipper.
Permanent tilbyder vi også samt opsætning af hår.
Vi kan plukke bryn med snor, pincet og skraber og resten af ansigtsbehåringen kan også fjernes med voks.
Har du andre ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os online herfra eller telefonisk.

Børn:
Vores børneklipninger er en af de bedste i byen, fordi flere af vores kollegaer har børn og det gør at de ved hvordan de skal håndtere børn, lave mønster i deres hår ( dog ikke for indviklet mønstre) og vi kan også tilbyde midlertidige farver som holder en dag og gå af ved første vask med shampoo. Vi kan næsten tilbyde alle farver også når det gælder slikkepinde.
Det gælder både piger og drenge.

Cheveux salon er en fransk inspireret salon, hvor designet og den franske stil fører dig til en moderne salon i hyggelige omgivelser i Holbæk.
Vi har mange lokale kunder men vi er også stolte af at vi har kunder der kører langt for at få en fantastisk behandling til en formiddabel pris hos os.

Vi glæder os til at forkæle jer.